Tilaus- ja käyttöehdot

Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot Lounasravintola Ravinteli Armaksen verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot sekä tietosuojaselosteen ja sitoudut noudattamaan niitä.
Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä käyttöehtoja. Mikäli teemme käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota kuluttajansuojalaista johtuviin oikeuksiin.

Yhteystiedot

Ravinteli Armas / Åbo Catering Oy
Rantaruonankatu 2
0500 520 902
tilaukset@abocatering.fi
Y-tunnus: 0535058-7

Tilaukset ja maksaminen

Tilausehdot
Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat itsestäsi oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilataksesi verkkokaupasta sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröineenä verkkokaupan asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä. Arvio tuotteen toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset alennus- tai etukoodit ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai tarjouksiin. Alennus- tai etukoodia ei hyvitetä jälkikäteen.
Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Laskulla tai luotolla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.
Maksaminen ja maksuehdot
Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron sekä toimitusmaksun Suomessa.

Lounasravintola Ravinteli Armaksen verkkokaupan maksunvälityspalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupassamme hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkomaksu, maksukortti ja lasku.
Checkout Finland Oy:n yhteystiedot:
Y-tunnus 2196606-6
Puh: 0800 552 010
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusajat

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta. Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

Peruustusehdot

Asiakas voi perua tilauksen veloituksetta 72 h ennen tilauksen noutamista joko sähköpostitse tai puhelimitse. Jos asiakas peruu tilauksen sen jälkeen, on se maksettava kokonaisuudessaan. Palautusoikeutta tuotteillamme ei ole.

Reklamaatiot

Mikäli tuote ei vastaa noutohetkellä sovittua, selvitämme reklamaation asiakkaan kanssa noudon yhteydessä. Jos reklamaatio tapahtuu jälkikäteen kun tuote on käytetty, hyvitystä ei tehdä. Mahdolliset hyvitykset tehdään ensisijaisesti maksunpalautuksena samalle maksutavalle jolla tilaus on maksettu verkkokaupassa.

Henkilötiedot ja tietosuoja

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.
Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, pandemia, valtiovallan rajoitukset ravintolatoimintaan, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot. Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa. Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.